torsdag den 8. juni 2023

Friluftslivsturen

    Friluftslivsturen i Gråsten skov




Vi startede ud med at møde i Gråsten skov. Hvor vi i fælleskab gik ind i skoven, sammen med de ting som vi skal bruge til at campe. Vi har lavet en liste over vores campingudstyr der skal med og hver især sørget for, at tage det med, som man fik ansvaret for.

Vi skulle have følgende med :
  • Mad- Hakkede tomater, pure, boullion, løg, krydderier, mel vand og olie
  • En stor gryde, dolk, økse, trangier, mugs, skeer, gryde ske, presenning
  • snacks, drikkelse, soveposer, liggeunderlag, toilettaske
  • GODT HUMØR!!

Da vi var ved stedet, startede vi ud med at samle noget brænde til bålet, for at få gang i varmen.


Derefter har vi begyndt på at bygge en bivuak, som vi kunne sove i. Der skal lige siges at der har været syv shelter, så alle kunne have fået en hver, men det skal jo gøres på den rigtige måde ;)
Vi har taget fat i dolken for at lave nogen pløkker, som kunne bruges til at sætte presenningen fast i jorden.


Så var vi klar til at bygge bivuaken!





Hend mod aften startede vi lige så stille med at lave maden. Vi skulle have noget pasta med tomat sauce og lidt selfmade brød til. Det hele blev hældt i en stor gryde. Imens det ene hold lavede maden, samlede de andre brænde for at holde bålet i gang.

"Teamwork makes the dreamwork"👥

 

Sammen har vi fordelt opgaverne mellem os, uden at tænke så meget over det. Vi fik nogen gode snak og øgede derved relationen til hinanden. Samarbejde har en stor betydning, når man skal 'overleve' i naturen og selvfølig også når vi skal arbejde sammen som studiegruppe! 

Til sidst blev maden færdig og det var mega lækkert!




Resten af aftenen bliver der hygget med kortspil og uden mobiler, så vi kan nyde hinandens selvskab! Så nu siger vi tak for i dag og vi ses en anden gang!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Udviklingsprojekt - opgave1

Udviklingsprojekt  Undren  Undring / problemstilling – Hvad det det der skal arbejdes med og forandres eller udvikles? Redegøre for hvilke ...